Google Apps

Binnen Google Apps zijn verschillende applicaties namelijk: tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, mail, agenda, Instant Messaging (chat), website (internet site / intranet site), web formulieren (instructie / demo / berichten) videokanaal. De training die De Trainingsvijver heeft opgesteld is gericht op alle mogelijkheden en functies van al deze Google Apps onderdelen te begrijpen en in staat zijn om toe te passen in het dagelijkse gebruik.


Google Apps is een schaalbaar platform waarmee je op elk gewenst moment en op elke locatie kunt communiceren, gegevens kunt delen en kunt samenwerken. Google Apps maakt gebruik van de zogenoemde Cloud. Voor deze Google Apps training heeft De Trainingsvijver in samenspraak met een Google trainer een outline geschreven waarbij aan het eind van de training de cursist het gehele Google Apps pakket onder de knie heeft en er dagelijks mee aan de slag kan gaan. De Trainingsvijver biedt deze cursus aan waarbij het complete inzicht in de mogelijkheden worden getraind die nodig zijn om de nieuwe manier van werken in Google Apps op te pakken.

De inhoud van de Google App training is als volgt:

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Google Apps training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.


De Trainingsvijver – Google Apps Training