Citrix Training


Citrix training via De Trainingsvijver

De Trainingsvijver werkt met de meest vooraanstaande Citrix Authorized Learning Centers (CALC) in Nederland. Citrix verzorgt zelf geen zogenaamde instructor led trainingen, maar laat dit over aan haar trainingpartners. Deze CALC’s moeten aan hoge kwaliteitseisen, onder andere met betrekking tot kennisniveau van de docenten en apparatuur in het klaslokaal, voldoen om officieel Citrix training te geven en spelen een belangrijke rol in het verhogen van de tevredenheid over Citrix technologieën.

Docenten die Citrix training verzorgen moeten niet alleen aantonen dat ze over meer dan gemiddelde kennis beschikken van Citrix technologieën, ook moeten zijn laten zien dat zij didactisch vaardig zijn om deze kennis over te brengen op de cursisten.

Citrix Certificeringen

Citrix kent verschillende levels van certificering, te weten:

1) Administrator Series

– Citrix Certified Administrator – CCA
Een Citrix Certified Administrator (CCA) richt zich op vaardigheden die nodig zijn om
succesvol te kunnen installeren, configureren en beheren van specifieke Citrix producten.

– Citrix Certified Advanced Administrator – CCAA
Een Citrix Certified Advanced Administrator (CCAA) gaat verder dan de CCA certificering en richt zich op de meer geavanceerde en uitgebreide taken zoals het monitoren, optimaliseren en het oplossen van problemen.

Voor meer informatie klik hier .

2) Engineer Series

– Citrix Certified Enterprise Engineer (CCEE)
De Citrix Certified Enterprise Engineer (CCEE) beschikt over vaardigheden en kennis die nodig zijn voor het plannen en integreren van alle elementen/onderdelen van Citrix Applicatie Systemen. Het CCEE traject is geschikt voor het opzetten van tactisch ontwerp naar het creëren van een geoptimaliseerde oplossing.

Voor meer informatie klik hier .

3) Architect Series

– Citrix Certified Integration Architect (CCIA)
De Citrix Certified Integration Architect focust zich op best practices aangeraden door Citrix® voor het ontwerp, de implementatie en het integreren van Citrix technologieën. 

Voor meer informatie klik hier

Citrix certificering

 Westhaghe Training & Advies - Citrix certificering

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Citrix certificering en training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

Training:   CXA-206 CXA-301: CXS-203: CAG-200:  CNS-203:
Omschrijving Citrix XenApp 6.5 Administration Citrix XenApp 6.5 Advanced Administration Citrix XenServer 6.0 Administration Implementing Citrix Access Gateway 9.0 Enterprise Edition Basic Administration for Citrix NetScaler 9.2
Duur 5 Dagen 5 Dagen 5 Dagen 3 Dagen 5 Dagen
Locaties o.a. Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Gouda, Nieuwegein, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer, Zwolle
Prijs* vanaf: € 2.350,00 € 2.350,00 € 2.350,00 € 1.345,00 € 2.500,00
* Prijzen zijn excl. 21% BTW

Citrix training vindt plaats op locatie van onze partners (via open rooster) op onder eigen beheer op locatie van de klant. Dit kunnen standaard trainingen zijn, maar wij kunnen ook een maatwerk training leveren.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor AdminStudio certificering en training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.


De Trainingsvijver – Citrix Training