BiSL Training

Bedrijven kunnen niet meer zonder goed functionerende ICT. Daarmee is ICT een van de belangrijkste instrumenten om de organisatiestrategie uit te voeren. Aansluiting van ICT en het bedrijfsproces is één van de belangrijkste punten binnen het bedrijfsproces. Deze aansluitingen zijn vaak onvolledig en niet optimaal verwerkt. Functioneel beheerders en informatiemanagers zijn eindverantwoordelijk voor deze aansluiting.


BiSL® is de oplossing tussen ICT en bedrijfsproces, en tussen functioneel beheerders en informatiemanagers. Het BiSL®-procesmodel geeft inzicht in alle hoofdprocessen van hun werkveld, en de relaties tussen de processen. Het biedt aanknopingspunten voor verbetering van de processen, onder meer via best practices en het verschaft een uniforme terminologie.

Deze training is uitermate geschikt voor functioneel beheerders, informatiemanagers, beheerders en medewerkers die (in)direct betrokken zijn bij het functioneel beheer binnen de organisatie. Ook is deze training zeer geschikt voor managers en medewerkers die meer kennis willen vergaren over het BiSL®-raamwerk.

De Trainingsvijver biedt verschillende gecertificeerde BiSL trainingen aan namelijk;

  • BiSL Foundation training
  • BiSL Foundation training met de iPad
  • In-company training in BiSL

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor BiSL certificering en training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

De Trainingsvijver – BiSL Training