Windows 7

Windows 7 is een besturingssysteem van Microsoft. Dit systeem is de opvolger van Windows Vista en biedt vele nieuwe mogelijkheden. Kent u de nieuwe mogelijkheden van Windows 7 of kunt u wel een training gebruiken?

Bekijk snel de mogelijkheden voor een Windows 7 training!


Windows 7 is een besturingssysteem van Microsoft. Dit systeem is de opvolger van Windows Vista en biedt vele nieuwe mogelijkheden. Kent u de nieuwe mogelijkheden van Windows 7 of kunt u wel een training gebruiken? Uw bedrijf verandert naar Windows 7, waar moet u bij opletten? Waar zitten welke functies in Windows 7, dit alles leert u in onze Windows 7 training van De Trainingsvijver.

Windows 7 is de langverwachte nieuwe versie van Windows. Het is de opvolger van Windows Vista en Windows XP. In Windows 7 is er in de basisbediening (muis, vensters, menu Start) geen ingrijpende wijzigen maar vele nieuwe mogelijkheden zijn toegevoegd en werken met bepaalde handelingen in Windows 7 net even anders. Het strakke uiterlijk van Windows 7 is een belangrijke verbetering.

De inhoud van de Windows 7 training is als volgt:

De algemene indruk is dat Windows 7 is geworden wat Windows Vista had moeten zijn. Veel gebruikers die Windows Vista links hebben laten liggen, kiezen er nu voor om over te stappen naar Windows 7. In deze Windows 7 training leert u alles over de kenmerken van Windows 7 en vooral de verschillen met Windows Vista en Windows XP. Denk aan het werken met de nieuwe verkenners, de krachtige mogelijkheden voor het zoeken van bestanden en het omgaan met het netwerk, beveiliging en nieuwe media.

Deze Windows 7 training is uitermate geschikt voor gebruikers die met een eerdere versie van MS Windows hebben gewerkt en die willen weten wat de nieuwe functies en mogelijkheden zijn van Windows 7.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Microsoft Windows 7 Training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.


De Trainingsvijver – Microsoft Windows 7 Training