MS Exchange Server

Microsoft Exchange Server 2007 en 2010 kennen de volgende certificeringstrajecten.


1) MCTS Microsoft Exchange Server 2007, Configuration

Door deze Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) certificering te behalen laat u uw vaardigheden en grondige technische kennis van Microsoft Exchange Server 2007 Configuration zien. Voor het behalen van de Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) certificering richting Microsoft Exchange Server 2007 moet u slagen voor 1 examen (70-236). Ter voorbereiding op dit examen kunt u bijbehorende trainingen en cursussen volgen.

Meer informatie over MCTS:Exchange Server 2007, Configuring vindt u via deze link .

2) MCITP Exchange Server 2007 Enterprise Messaging Administrator

Door de Microsoft Certified IT Professional (MCITP) certificering te behalen laat u uw vaardigheden en grondige technische kennis van Exchange Server 2007 Enterprise Messaging Administrator, zien. Voor het behalen van de Microsoft Certified IT Professional (MCITP) certificering richting Exchange Server 2007 Enterprise Messaging Administrator, moet u slagen voor 2 examens (70-237 en 70-238). Ter voorbereiding op deze examens kunt u bijbehorende trainingen en cursussen volgen. U dient in het bezit te zijn van de certificering(en): MCTS Microsoft Exchange Server 2007, Configuration.

Meer informatie over MCITP: Exchange Server 2007 Enterprise Messaging Administrator vindt u via deze link .

3) MCTS Microsoft Exchange Server 2010 – Configuration

Wanneer u deze MCTS certificering weet te behaleen, valideert dit uw diepgaande technische kennis en vaardigheid in het gebruik van de functies en functionaliteit van de kerncomponenten van de technologie in Microsoft Exchange Server 2010. Laat uw expertise zien in het implementeren en beheren van een enterprise messaging omgeving met Exchange Server 2010. Kandidaten voor de MCTS: Microsoft Exchange Server 2010 – Configuration certificering hebben ervaring in het opzetten, beheren, bewaken en oplossen van problemen binnen Exchange Server 2010, het beheersen van de veiligheid binnen messaging, en de terugvordering van messaging-servers en databases. Om de MCTS: Microsoft Exchange Server 2010 – Configuration certificering te verdienen, moet u slagen voor een examen (70-662).

Meer informatie over MCTS Microsoft Exchange Server 2010 vindt u hier.

4) MCITP Enterprise Messaging Administrator 2010

Wanneer u de MCITP: Enterprise Messaging Administrator certificering, je professionele expertise te tonen bij het gebruik van Microsoft Exchange Server 2010 te verdienen uitblinken in een bepaalde taak rol. Deze certificering helpt valideren van de kennis en vaardigheden die worden geassocieerd met de uitvoering als de lead engineer voor messaging-oplossingen binnen een onderneming organisatie, evenals het vermogen om te ontwerpen en implementeren van oplossingen voor messaging met Exchange Server 2010.

Om het bereiken van de MCITP: Enterprise Messaging Administrator certificering, moet je twee examens met succes te voltooien: een Microsoft Certified Technology Specialist (TS) op Microsoft Exchange Server 2010 en een conditio sine qua non examen Professional Series (PRO) examen.

Meer informatie over MCITP Enterprise Messaging Administrator 2010 vindt u hier.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Microsoft Exchange certificering en training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.


De Trainingsvijver – Microsoft Exchange Server Training