Cisco Training

De Trainingsvijver werkt samen met een aantal Cisco Learning Solutions Partners (CLSP). Zij werken op hun beurt weer nauw samen met Cisco zelf  om wereldwijd geautoriseerde Cisco training uit te kunnen leveren op basis van de nieuwste technologieën. Een Cisco training via Trainingsvijver betekent trainen met het officieel geautoriseerde Cisco cursusmateriaal en oefenen met professionele labs. De Trainingsvijver werkt uitsluitend met door Cisco gecertificeerde docenten: allen docenten met veel praktijkervaring en uitstekende didactische kwaliteiten.


Trainingen kunnen plaatsvinden via het open rooster van een van onze partners (locaties door heel Nederland), op locatie van de klant of op een externe locatie. Wij verzorgen de standaard Cisco opleidingen, maar zijn ook in staat om maatwerk trainingen te leveren. Hieronder vindt u een overzicht van het Cisco Career Certification programma. Indien u op een link klikt vindt u een overzicht van de betreffende certificering inclusief bijbehorende training(en). Hieronder een overzicht van de meeste gevraagde trainingen evenals een overzicht van de certificeringsmogelijkheden van Cisco.

Cisco Training

Welke training: Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1) v1.1 Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2) v1.1
Duur: 5 dagen 5 dagen
Locatie: o.a. Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Gouda, Nieuwegein, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer, Zwolle o.a. Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Gouda, Nieuwegein, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer, Zwolle
Prijs vanaf: € 2.195,00 euro (excl. 21% BTW) € 2.195,00 euro (excl. 21% BTW)

Cisco Certificeringen

Cisco kent verschillende levels van certificering, te weten:

Cisco Entry Level-> voor meer informatie klik hier
Cisco Associate-> voor meer informatie klik hier
Cisco Professional-> voor meer informatie klik hier
Cisco Expert-> voor meer informatie klik hier
Cisco Architect-> voor meer informatie klik hier
Cisco Specialist-> voor meer informatie klik hier

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Cisco certificering en training? Laat dan hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.


De Trainingsvijver – Cisco Trainingen