Excel tips voor gevorderden

Interessant voor 1 of 2 cursisten

Financieel interessant bij 2+ cursisten of maatwerk

Beoordeeld met een 9,1 na 500+ stemmen

Super scherpe tarieven

Kosteloos maatwerk

Bij u of bij ons op locatie

Home » Excel tips voor gevorderden

Weet u al het een en ander van Excel, en zoekt u verdere verdieping om effectiever en efficienter te kunnen werken? Wij hebben een hoop trainingen in huis en zijn gespecialiseerd in het verzorgen van Excel trainingen, neem dan eens een kijkje op ons blog! Op ons blog delen we vrijwel wekelijks leuke en interessante Excel tips, waaronder voor gevorderden. Zo leert u sneller werken in de praktijk.

Naast ons blog bieden we tevens trainingen aan waarin we graag onze Excel-tips met u delen. We hebben vier verschillende trainingen in ons aanbod: excel basis, excel gevorderden, excel expert en excel master.

We hebben voor onze Excel gevorderden training een standaard-programma ontwikkeld. Hierin staan de volgende onderwerpen centraal:

  • Hoe u voorwaardelijke opmaak toe past
  • Hoe u gegevens kunt presenteren middels het gebruiken van grafieken
  • Het gebruiken van tabellen
  • Tabellen invoegen en opmaken
  • Hoe u bepaalde gegevens kunt filteren
  • Het gebruik van draaitabellen
  • En nog veel meer

Op welke locaties we onze Excel tips voor gevorderden met u kunnen delen

Klassikaal

Deze trainingen verzorgen we door heel het land heen. Zo hebben we 9 locaties beschikbaar waar we iedere maand wel een aantal trainingen verzorgen. Onze trainingslocaties bevinden zich in: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hoorn, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Zoetermeer.

In-company, bij u op locatie

Daarnaast verzorgen we onze Excel gevorderden trainingen tevens in-company. In-company trainingen brengen als voordeel met zich mee dat de training op een locatie naar keuze kan worden verzorgd, het vaak financieel voordeliger is bij meerdere deelnemers en er tevens mogelijkheden zijn tot maatwerk. We hebben voor onze Excel gevorderden training een standaard programma ontwikkeld, maar maatwerk is te allen tijde kosteloos mogelijk. Dit zien we als service richting u als klant.

In het geval van maatwerk is ons advies om voorafgaand aan de training een korte (denk aan maximaal 15 minuten) telefonische intake met de beoogde trainer in te plannen. Zo kan er kennis worden gemaakt en kunnen de leerdoelen in overleg worden bepaald om zodoende de beste Excel-gevorderden tips met u te kunnen delen.

Vraag informatie aan en ontvang tot wel 25% korting op deze cursus!

De Trainingsvijver heeft trainingen mogen verzorgen voor o.a.:

Deze training volgen of organiseren?

Interessant voor 1 of 2 cursisten

Interessant bij 2 of meer personen of maatwerk